Batiste gaat viraal op social mediaBatiste gaat viraal op social mediaBatiste gaat viraal op social media
terug naar pressroom

Batiste gaat viraal op social media

Instagram en TikTok staan vol met beauty hacks, skin-care routines en hilarische content betreft haar trends en make-up. Droogshampoo is niet meer uit je haarroutine weg te denken en blijkbaar denken meer mensen er online ook zo over! Batiste deelt graag haar drie favorieten:

 

Haarclip van Marie-claire

Het Instagram account ‘De Haarclip van Marie-Claire’ is haast niet meer te missen in Nederland. Deze pagina geeft beeld aan een typisch studerende vrouw met herkenbare en grappige teksten zoals “OMG meiden m’n haar is zó vet dat je er een bouillon uit kan trekken!”. Wie herkent dit nou niet?

 

Klik hier voor de orginele post

 

Schoudertassie

Ook @schoudertassie is een groot fenomeen op Instagram. Zij stereotypeert een hippe Amsterdamse meid die bij de leukste tentjes komt, en natuurlijk ook groot liefhebber is van droogshampoo. “Schat heb jij nog droogshampoo? M’n haar is zóóó vet I can’t.” Iedereen weet hoe onmisbaar droogshampoo is in een daily hair-care routine

 

Klik hier voor de orginele post

 

Viral video op TikTok

Een maandje geleden had TikTok creator Rhodé Kok ook een video gepost over alle voordelen van Batiste droogshampoo, en hoe dit dé tool is om een nieuwe lover te ontmoeten! Met haar humor (en prachtige haar) weet zij iedereen over te halen om dit ook een keer te proberen. De video is meer dan 800.000 keer bekeken en heeft 128.000 likes! 
 

Check het filmpje hier!

 

Op social media is droogshampoo dus niet meer weg te denken. Maar droogshampoo is niet alleen handig voor mensen die snel vet haar krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat alle droogshampoo’s van Batiste ook een heerlijke geur bevatten? Check de Batiste Rose Gold voor een lichtzoete en delicate geur dat ruikt naar vanille en rozen, of de frisse Batiste Tropical met de geuren van kokosnoot.

 

Wist je dat Batiste ook ideaal is om meer structuur en volume aan het haar te geven, waardoor gekruld haar veel beter blijft zitten? Zoek je naar een manier om meer volume te creëren? Gebruik dan de Batiste Stylist XXL!

 

Verkoopinformatie en Adviesprijs

Nederland: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Stylist XXL, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.

 

België: Batiste™ Original, Luxe, Wildflower, Nude, Tropical, Tempt, Golden Rose, Blush en Cherry (€5,49 voor 200ml) en Batiste™ Extra Volume, Stylist XXL, Dark Hair, Blonde Hair (€6,49 voor 200ml) zijn onder anderen verkrijgbaar bij Kruidvat, DI en Carrefour.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Batiste™ producten,
neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl

 

Instagram: @batistenl / @batiste_be
Facebook: @batistenl / @batistebelgium

 

Over Batiste

Batiste is 's wereld best verkochte droogshampoo. En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!