Batiste Extra VolumeBatiste Extra VolumeBatiste Extra VolumeBatiste Extra Volume
terug naar pressroom

Batiste Extra Volume

Turn up the volume

Batiste Extra Volume

Turn up the volume voor de ultieme volume boost met Extra Volume van Batiste. De droogshampoo geeft volume en versteviging aan saai en futloos haar, zonder de lokken te verzwaren.


Met Extra Volume heb je in een mum van tijd een geweldige glamourlook. Daarnaast zorgt Batiste voor een heerlijk schoon gevoel tussen wasbeurten door. Zo krijgen vette haarwortels geen kans. Batiste is snel en makkelijk in gebruik, in minder dan een minuut ziet jouw haar er weer fabulous, big en bouncy uit.

 

How to use

1. Schud goed voor gebruik

2. Houd de bus ongeveer 30cm van het haar af en verdeel het product licht en gelijkmatig over de haarwortels

3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar

4. Borstel en breng je haar in model


Verkoopadviesprijs

Batiste Extra Volume €6,54

Verkrijgbaar bij alle grotere Kruidvatfilialen en Etosfilialen. Kijk voor de verkooppunten bij jou in de buurt op www.batiste.nl


 

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.