terug naar pressroom

Batiste Brilliant Blonde & Divine Brunette

Your colour is magic

Batiste Brilliant Blonde & Divine Brunette

Met de Batiste Hint of Colour Droogshampoos is er altijd een variant die perfect aansluit bij jouw haarkleur. De droogshampoos zijn niet alleen een verfrissing voor je coupe, ze zijn ook dé oplossing om beginnende uitgroei en witte residuen tegen te gaan! Naast het verfrissen van jouw lokken, kan je met Batiste Droogshampoo ook extra volume creëren; een ware opkikker voor je haar! Voor de blondines onder ons is er Brilliant Blonde en speciaal voor alle brunettes biedt Batiste Divine Brunette. 

 

Batiste Droogshampoo is de nummer 1 droogshampoo in de UK!* Het product is ideaal als opfrisser tussen wasbeurten door: zonder dat er water aan te pas komt, geeft het je haar een verfrissende make-over en een boost aan volume. Batiste mag tegenwoordig niet meer ontbreken in jouw badkamer!  

* al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT April 2015 

 

BOOST your colour

De toegevoegde kleurpigmenten zorgen ervoor dat de Hint of Colour Droogshampoos perfect aansluiten bij jouw eigen haarkleur en dat er geen witte residuen achterblijven. Daarnaast verhullen deze kleurpigmenten ook beginnende uitgroei voor die dag. Kortom, een boost aan frisheid, volume én kleur!

 

How to use

1. Schud goed voor gebruik. 

2. Houd de bus ongeveer 30cm van het haar af en spuit op de haarwortels. 

3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar. 

4. Borstel en breng je haar in model.

 

Verkoopadviesprijs 

Brilliant Blonde  € 6,49 - 200ml (verkrijgbaar bij alle grote Kruidvat filialen)

Divine Brunette € 6,49 - 200 ml (verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen en grotere Etos filialen)

 
* al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT April 2015 

Over Batiste

Batiste is de #1 droogshampoo uit de UK.* En dat is niet voor niets! Het gebruik van Batiste™ Droogshampoo is dé manier om jouw haar een frisse boost te geven en er hoeft niet eens water aan te pas te komen. Met Batiste™ is het heel eenvoudig om een frisse look te creëren, waar en wanneer je maar wilt. Naast een heerlijke geur, geeft de droogshampoo volume en textuur zodat je geen bad hair day meer hoeft te ervaren. Je haar is makkelijker te stylen met extra volume. Een must have in de badkamer en handtas!
*al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT april 2015.