terug naar pressroom

Batiste Blush & Extra Volume

Batiste mag niet ontbreken in jouw work-out routine!

Sporten staat vast en zeker alweer op jouw wekelijkse planning om jouw lijf bikiniproof te maken. Lukt het jou om ’s ochtends eerst te sporten en dan fris naar werk te gaan? Als je voortaan Batiste Droogshampoo meeneemt in jouw work-out routine heb je in no-time een frisse look!

 

Gebruik Batiste Blush als opfrisser na het sporten. Blush bevat aroma’s van fresia, tuberoos, oranjebloesem, pioenroos en lelie. Na het sporten zorgt deze droogshampoo ervoor dat je haar er weer fris uitziet en heerlijk naar bloemetjes ruikt. Tevens zorgt deze droogshampoo voor volume en textuur. Perfect om de dag fris door te komen na een goede work-out!

 

Pump up the volume na een rondje hardlopen of bodypump met Batiste Extra Volume! Zeg hallo tegen een platte buik maar vaarwel tegen plat haar met de nieuwe lichtgewicht formule die jouw haar verfrist, nieuw leven inblaast en extra volume en body geeft met behoud van de natuurlijke beweging en veerkracht van je haar.

 

Is het een grotere uitdaging om jouw haar uit je gezicht te houden tijdens een work-out dan de work-out zelf? Dan is de invisibobble® POWER het antwoord voor diegene die een extra sterke grip (op het haar) wilt hebben in het dagelijks leven of tijdens het sporten. 

 

Work-out routine

Gear up en volg onderstaande stappen voor het beste resultaat, 1…2…3… Go! 

1. Schud goed voor gebruik. 
2. Houd de bus ongeveer 30cm van het haar af en spuit op de haarwortels. 
3. Masseer de droogshampoo met je vingertoppen door je haar. 
GO. Borstel en breng je haar in model!

 

Batiste Extra Volume en Blush zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en Trekpleister.

 

Verkoopadviesprijs
Batiste Extra Volume €6,49 - 200ml

Batiste Blush €5,49 - 200ml

 

Over Batiste

Batiste is de nummer 1 droogshampoo in de UK!* Het product is ideaal als opfrisser tussen wasbeurten door: zonder dat er water aan te pas komt, geeft het je haar een verfrissende make-over en een boost aan volume. Batiste mag tegenwoordig niet meer ontbreken in jouw badkamer en sporttas! Perfect voor de actieve drukbezette vrouw on the go.

* al meer dan 3 jaar op rij. Nielsen shampoo verkopen in waarde, MAT April 2015