Summer ready met BARTS® exotische swimwear collectieSummer ready met BARTS® exotische swimwear collectieSummer ready met BARTS® exotische swimwear collectie
terug naar pressroom

Summer ready met BARTS® exotische swimwear collectie

De nieuwe BARTS® swimwear collectie geeft je, ongeacht je bestemming, een exotisch gevoel. Mix and match de verschillende setjes tot jouw ideale beachlook. Kies een kleurrijke bloemenprint, een uni set met glimmend effect of ga voor een eye catching strandhoed. Met de fashionable BARTS® collectie ben je deze zomer helemaal summerproof. 
 
Classic styles 
Met het classic styles thema kunnen verschillende prints worden gecombineerd tot een stijlvolle look. De exotische bloemen zijn een goede match met strepen en zigzagpatronen. De tijdloze zwarte bikini gestyled met de doorschijnende kaftans geven een classy uitstraling. Accessoires kunnen tegenwoordig ook op het strand niet ontbreken. Neem al je beach musthaves mee in een mooie bijpassende tas en maak de look af met een elegante BARTS® strandhoed.
 
Summer Skin
Sprankelende uni sets in natuurlijke kleuren, luipaard prints en rechte lijnen zijn de basis van het Summer Skin thema. De luipaard prints zijn een perfecte match met de warm bronzen kleuren. De tassen en visors gemaakt van papier, in combinatie met de sexy bikini’s creëren een stoer tomboy effect. Zoutig strand haar? Draag een kleurrijke headband en je bent ready-to-go!
 
De Classic Styles en Summer Skin designs zijn perfect te combineren tot een uniek samenspel van prints en kleuren. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western
BARTS x Natural Habitat

LINKS

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.