BARTS x Urban cool BARTS x Urban cool
terug naar pressroom

BARTS x Urban cool

Het gevoel dat niks onmogelijk is zolang je maar groots durft te dromen, oftewel een urban state of mind. Het is precies deze urban attitude waar BARTS zich dit najaar door heeft laten inspireren.

 

De Urban collectie is eigenzinnig, omarmt diversiteit, is kleurrijk en toch clean en charmant. Een stijlvolle en originele collectie voor zowel mannen als vrouwen. Daarbij zijn de items gemaakt van een reeks zachte garens die zorgen voor die unieke BARTS touch. Ontdek de echte eyecatchers zoals de okergele bucket hat of backpack die zorgen voor een pop of color tijdens grijze dagen. Of ga voor een soft city vibe, en match een zachte pastel beanie met een fluffy handtas.

 

De Urban collectie brengt een ode aan de changemakers van morgen en zorgt voor een stijlvolle look, ongeacht de wind, regen of sneeuw. Dus winter? Kom maar op! 

 

​De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar via de BARTS webshop

Voor de hele AW21 collectie klik hier
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.