BARTS x Summer SkinBARTS x Summer SkinBARTS x Summer Skin
terug naar pressroom

BARTS x Summer Skin

De dagen worden warmer, en ook al vieren de meesten van ons vakantie in eigen land, het zomerse swimwear seizoen is begonnen! De BARTS SS20 collectie geeft je, ongeacht je bestemming, een exotisch gevoel. Van een vrouwelijk badpak tot een kleurrijke triangel bikini, met de BARTS collectie mix & match je de verschillende setjes tot jouw ideale beachlook. 


Summer Skin
Sprankelende uni sets in natuurlijke kleuren, luipaard prints en rechte lijnen, zijn de basis van het Summer Skin thema. De luipaard prints zijn een perfecte match met de warme bronzen kleuren. De tassen en hoeden, in combinatie met de sexy bikini’s creëren een stoer tomboy effect. Zoutig strand haar? Draag een kleurrijke headband en je bent ready-to-go!  


Let op! De Young collectie is voor kids en tieners, beeld hiervan te herkennen door Young in de omschrijving. Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. 

 

 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western
BARTS x Natural Habitat

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.