BARTS x Soft & Cosy
terug naar pressroom

BARTS x Soft & Cosy

BARTS verrast ons deze winter met talloze accessoires opgebouwd uit verschillende thema's. De prachtige nieuwe ontwerpen, kleuren en tijdloze klassiekers maken iedere outfit compleet. 

 

Soft & Cosy

De Soft & Cosy ontwerpen uit de BARTS herfst/winter 20/21 collectie hebben een unieke look en feel. De accessoires zijn verschillend in stijl, materiaal en patroon, maar hebben één ding gemeen; het gevoel van cosyness. De winter komt eraan, kies jouw favoriete item en je bent klaar voor een heerlijke boswandeling of binnenkort een flinke laag sneeuw!

 

De collectie brengt warme en zachte tinten bij elkaar. Prachtige kleuren zoals groen, oranje en rood, die ons doen denken aan de natuur. De accessoires kunnen eindeloos worden gecombineerd en maken jouw winteroutfits compleet. Kleed je warm aan en ga voor een bordeaux rode beanie met bijpassende sjaal en handschoenen of combineer verschillende fair isle patronen met stoere groene accessoires.

 

Geniet van de koude dagen samen met BARTS!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS X Forest
BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.