BARTS x Snow fever
terug naar pressroom

BARTS x Snow fever

Deze winter brengen we door in ons eigen koude kikkerlandje, en hebben we genoeg tijd voor een heerlijke winterse wandeling door het bos of over het strand.

 

Met de winter accessoires van BARTS kom je dit seizoen goed door en maak je jouw outfit zelfs helemaal snow proof. Ga voor een warme cozy outfit met fake-fur items, zoals de Bretia en Josh hat of creëer jouw urban style met de Kinabalu of Kinyeti beanie. 

 

Geniet van de winter met BARTS!

 

  

 

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette ten Berge-Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.