BARTS X Icy SkyBARTS X Icy Sky
terug naar pressroom

BARTS X Icy Sky

BARTS introduceert de Icy Sky collectie die bestaat uit alle must-have accessoires voor echte de koude dagen. Een wandeling door een sprookjesachtig wit besneeuwd bos, schaatsen op de grachten of skiën in de Alpen; BARTS is ready voor dalende temperaturen. 

 

De collectie laat zien dat het mogelijk is fashion en functionaliteit te combineren. Van luxe beanies gemaakt van alpaca wol en trendy faux fur handschoenen tot warme waterdichte handschoenen die perfect zijn voor het wintersport seizoen. De Icy Sky collectie heeft voor iedere gelegenheid het perfecte winter accessoire. 

 

Laat de sneeuw maar komen want BARTS got you covered.

 

Voor de hele AW21 collectie klik hier.

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar via de BARTS webshop. 

Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.