BARTS x Heritage & Fresh softBARTS x Heritage & Fresh softBARTS x Heritage & Fresh soft
terug naar pressroom

BARTS x Heritage & Fresh soft

BARTS gelooft dat het leven gaat om verbinding maken en fijne momenten met elkaar delen. Met deze gedachte lanceert BARTS een nieuwe collectie accessoires voor herfst/winter 20/21, opgebouwd uit verschillende thema's. Verwacht een mix van prachtige nieuwe ontwerpen, trends, kleuren en tijdloze klassiekers.  

 

Heritage

De Heritage ontwerpen uit de BARTS herfst/winter 20/21 collectie hebben een unieke look en feel. De accessoires onderscheiden zich door hun tijdloze uitgesproken stijl. Er is veel gebruik gemaakt van herfstachtige kleuren, waarbij warme bruintinten worden gecombineerd met kleuren als rood, groen en blauw. Het ruitpatroon komt terug in verschillende designs, waardoor de accessoires elkaar perfect aanvullen en oneindig te combineren zijn. 

 

Fresh soft

De ontwerpen uit de damescollectie zijn geïnspireerd door zachte garens en nieuwe silhouetten. Geniet van grove breisels, imitatiebont met dierenprint en frisse pastelkleuren gemixt met heldere tinten. Voor mannen zien we dit seizoen veel sjaals met gekleurde ruiten, mutsen met een authentiek Fair Isle patroon en speelt de kleur geel een belangrijke rol.

 

Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS X Forest
BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.