BARTS X ForestBARTS X Forest
terug naar pressroom

BARTS X Forest

November is aangebroken en dat betekent maar één ding: tijd om warme en zachte accessoires uit de kast te trekken. De natuur verandert langzaam in een herfst kleurenpalet met de tinten geel, oranje, rood en bruin. Dit zijn precies de kleuren waar de BARTS Forest collectie op is geïnspireerd.

 

Ontdek de nieuwste en warme items van BARTS in een reeks natuurlijke en duurzame materialen die warmte, coziness en rust uitstralen. Denk aan handgebreide beanies, zachte sjaals en must-have outerwear van faux fur en faux sheepskin.

 

Met de BARTS Forest collectie wordt iedere outfit Autumn-proof in een handomdraai!


​Voor de hele AW21 collectie klik hier

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar via de BARTS webshop. 

Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.