BARTS x Classic Styles BARTS x Classic Styles BARTS x Classic Styles
terug naar pressroom

BARTS x Classic Styles

Nu velen van ons zomervakantie vieren in eigen land, worden de beachlooks ook op eigen bodem geshowd. Met de BARTS swimwear collectie heb je keuze uit een breed scala aan bikini's, badpakken en prachtige accessoires. Geniet van de zomer met BARTS!
 
Classic styles 
Het classic styles thema bestaat uit verschillende designs die kunnen worden gecombineerd tot een stijlvolle look. De tijdloze zwarte bikini’s gecombineerd met een doorschijnende kaftan geven een classy uitstraling. De exotische bloemen zijn een goede match met strepen en zigzagpatronen. Mooie accessoires mogen tegenwoordig ook op het strand of bij het zwembad niet ontbreken. Neem al je beach musthaves mee in een bijpassende tas en maak de look af met een elegante BARTS strandhoed. 
 
Let op! De Young collectie is voor kids en tieners, beeld hiervan te herkennen door Young in de omschrijving. Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western
BARTS x Natural Habitat

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.