BARTS x Bali BlueBARTS x Bali BlueBARTS x Bali Blue
terug naar pressroom

BARTS x Bali Blue

Het lijkt nog ver weg nu we allemaal vooral binnenshuis zijn. Maar betere tijden zullen volgen en dan kunnen we allemaal weer genieten van de warme zon. Hoe fijn is het om hier alvast de perfecte beach outfit voor te scoren? Hou jij ook zo van de zomerse blauwe lucht en de azuurblauwe zee? Deze zomer is Bali Blue dé look!
 
De Bali Blue items in de spring/summer’20 collectie van BARTS bestaan uit meerdere designs in verschillende blauwtinten. Van een color blocking bandeau bikini tot een strak donkerblauw badpak. Ook de heren zwemshorts zijn in verschillende designs verkrijgbaar. Ga voor een zomerse bloemenprint of een tropisch palmbomen patroon. 
 
Let op! Beelden van de Young collectie zijn voor kids en tieners.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS X Forest
BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.