BARTS - Tipping glove helpt bezorgers aan fooi
terug naar pressroom

BARTS - Tipping glove helpt bezorgers aan fooi

Slimme handschoen oplossing voor veilig fooi geven aan bezorgers.

 

We laten steeds meer maaltijden thuisbezorgen, de winter komt eraan én niemand heeft nog cash in huis om fooi te geven. Daarom is er nu de Tipping Glove. Een handschoen met een unieke QR code die via Tikkie gekoppeld is aan de rekening van de bezorger zelf. Zo kun je contactloos heel gemakkelijk direct een fooi geven aan een bezorger. En dus ook aan de krantenbezorger die in de Decembermaand zijn of haar welverdiende eindejaar fooi op komt halen.

 

De Tipping Glove is een initiatief dat is opgezet samen met BARTS Amsterdam, bekend van de mutsen en handschoenen. De eerste 100 paar handschoenen worden 17 december gratis en uiteraard Corona-proof uitgereikt via BARTS pop-up store in Amsterdam. 

 

Sommige maaltijdbezorgers bieden al de mogelijkheid om een fooi te geven bij bestelling. Alleen weet je als besteller dan nooit bij wie de fooi precies terecht komt. Bovendien moet je dit vooraf doen, op het moment dat je nog niet weet of je bestelling op tijd en goed is aangekomen. 

 

BARTS pop-up store, Prinsengracht 292, Amsterdam

 

Bekijk de video hier:

/fileman/Uploads/Barts_TippingGloves_ondertitels - Copy 1.mp4

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS X Forest
BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Over BARTS

BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden, mutsen en handschoenen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.