BARTS Spring/Summer'20 collectie BARTS Spring/Summer'20 collectie BARTS Spring/Summer'20 collectie
terug naar pressroom

BARTS Spring/Summer'20 collectie

Voor zomer ’20 kun je een fantastische swimwear lijn verwachten met nieuwe pasvormen, statement prints en verrassende details. De inspiratie voor deze collectie is een combinatie tussen de kleuren en klanken van Havana en de geuren en nuances van Bali. De designs zijn divers en uniek: zomerse bloemen, colour- blocking, leopard prints en elegante uni sets met glimmend effect. Van vrouwelijke badpakken tot sexy triangel bikini’s in zomerse tinten zoals terracotta, lichtroze, rood en mint. 


Een deel van de collectie is ‘mix and match’ wat betekent dat er een set naar keuze kan worden samengesteld met de perfecte pasvorm en maat voor ieder figuur. Combineer met een kaftan, strandjurk of pareo voor een zomer-chique look. Zoals elk jaar bestaat de zomercollectie verder uit hoeden, strandlakens en tassen. 


Kelly Wieck, hoofddesigner, is trots en blij met het resultaat: “Ik wilde een collectie maken die verrassend, vrouwelijk en sexy is, maar tegelijkertijd altijd een stoer ‘tomboy’ randje heeft. Het is belangrijk dat elke vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelt in swimwear. 

 

BARTS breidt volgend seizoen uit met een speciale swimwear lijn voor jongeren, met speelse bralette bikini’s voor meiden en coole sportieve shorts voor jongens. Perfect voor eindeloze surfsessies op het strand.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS X Forest
BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western

LINKS

Website BARTS

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.