BARTS - Rain WarriorsBARTS - Rain Warriors
terug naar pressroom

BARTS - Rain Warriors

De eerste gedachte aan de herfst: een sombere lucht in de stad of een stevige wandeling in het bos?
Dit seizoen heeft BARTS de beste elementen van een stadslook gecombineerd met een eigentijdse outdoor stijl. De Rain warriors capsule zorgt voor de key-items tijdens de herfst.


Expect the unexpected
Tie-dye beanies, geruite buckethats en colorblock patronen staan dit seizoen centraal. Accessoires die zijn ontworpen om de herfst stijlvoller dan ooit te maken. Sleutelstukken uit de collectie zijn de breisels van gerecycled denim, welke bestaan uit sterk materiaal met een soepele structuur. 

 


In between seasons
Nu de dagen korter worden is het tijd voor een verandering in de garderobe. BARTS creëerde stijlen die praktisch en gemakkelijk te combineren zijn. De verschillende patronen, ruit motieven en een reeks van de klassieke urban beanies en iconische flatcaps zorgen voor een steeds wisselende outfit.


Regen of geen regen: deze herfst breng je stijlvol door met BARTS. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.