BARTS - Point Break BARTS - Point Break
terug naar pressroom

BARTS - Point Break

De BARTS SS22 collectie is gemaakt voor alle zon, zee en strandliefhebbers. Een dag met een stralend blauwe hemel in een favo bikini of badpak geeft het ultieme zomergevoel. Trotseer de golven in de SS22 Point Break items van BARTS. 

 

De Point Break capsule bestaat uit kleurrijke zwemkleding met tie-dye en bloemenprints. Omarm opvallende designs en vloeiende silhouetten in levendige kleuren, die de schoonheid en energie van de oceaan weerspiegelen. Maak de strandlook af met een pastelkleurige bucket hat en één van de vele schelpjes armbanden. 

 

Ontspan, geniet van de zomer en wordt één met de natuur, samen met BARTS! 

 

Voor de gehele SS22 collectie klik hier.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.