BARTS - Paradise Lost BARTS - Paradise Lost
terug naar pressroom

BARTS - Paradise Lost

Verken een wereld vol rustgevende groene planten, mystieke jungles, verborgen stranden en overwachte vruchten en smaken met de Paradise Lost capsule van BARTS. Durf het avontuur buiten de gebaande paden aan te gaan, van land naar zee. 

 

De items bestaan uit zwemkleding met slangenprint, botanische kleuren en gestreepte looks. Met een nieuwe reeks sensuele stijlen, in prachtige kleuren voelt het alsof een paradijselijke omgeving opengaat. Maak de jungle achtigere outfit af met een strooien tas bedekt met bloemen en een dip-dye sarong. 

 

Stap in deze geheime wereld met de SS22 Paradise Lost items van BARTS met een vleugje glamour. 

 

Voor de hele SS22 collectie klik hier.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Rain Warriors
BARTS - Fall/Winter 2022 collectie
BARTS - Point Break
BARTS - La Plage d'Avalon

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.