BARTS - Optimism
terug naar pressroom

BARTS - Optimism

Tijdens de grauwe grijze dagen is één ding zeker: er is een sterk verlangen naar positiviteit en optimisme. Dit is precies waar de Optimism items van BARTS voor staan. Ontdek de vrolijke prints, opbeurende kleuren en feel-good vormen.

 

De collectie bestaat uit gedurfde breisels, tie-dye stukken en kleurrijke blokpatronen – die creativiteit en vreugde weerspiegelen. De reeks bevat lichte pastel items, maar kent ook kleurencombinaties zoals felblauw, marineblauw en donker celadon voor een authentiek stijlstatement.
 
Creëer je eigen geluk met de Optimism accessoires van BARTS.


 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric
BARTS - Soft Utility

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.