BARTS - MonochromaticBARTS - Monochromatic
terug naar pressroom

BARTS - Monochromatic

Tijdloos, minimalistisch en krachtig; dit is precies hoe de monochrome zomeritems van BARTS kunnen worden omschreven. De zwart-wit print komt elk seizoen weer terug en daarom een echte must-have voor iedere zomergarderobe.  

 

De monochrome items worden gekenmerkt door contrasten, strakke lijnen en golvende strepen die elegantie uitstralen. Artistieke jungle prints voegen een eigentijdse esthetiek toe aan deze klassieke lijn. Door het minimalistische kleurenpallet kunnen de verschillende swimwear items en accessoires makkelijk worden gecombineerd. Mix en match de bikini's en badpakken met raffia hoeden, grote strandtassen en flowy cover-ups voor een chique zomerlook.

 

Voeg een klassieke touch toe aan de kleurrijke en avontuurlijke zomer, met de monochrome items uit de SS’22 collectie van BARTS.

 

Voor de hele SS22 collectie klik hier.

De BARTS SS22 collectie is beschikbaar via de BARTS webshop. 

Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.