BARTS - La Plage d'AvalonBARTS - La Plage d'Avalon
terug naar pressroom

BARTS - La Plage d'Avalon

Rijdend langs schilderachtige kustroutes, glinsterend turquoise water en witte zandstranden, werd inspiratie opgedaan voor de "La Plage d’Avalon" capsule uit de SS22 collectie van BARTS. De items creëren een gevoel van ”joie de vivre’’. Het draait om het vieren van het leven en genieten van het moment in verschillende tropische designs.

 

Ontdek de one-shoulder bikinitops, broekjes in verschillende pasvormen en mooie badpakken. De zomerse items komen in levendige bloemenprints, een kleurrijk streepjespatroon, maar ook in mooie warme kleuren. Maak de strandlook af met een toffe buckethat, een zachte kaftan en een raffia strandtas.

 

Ga deze zomer samen met BARTS op ontdekking, en vergeet niet: "joie de vivre!"

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.