terug naar pressroom

BARTS KIDS AW21

BARTS lanceert een nieuwe collectie kinderaccessoires voor FW ‘21/’22. Een nieuwe collectie geïnspireerd
op avonturen buiten: de wereld ontdekken op een ongedwongen en leuke manier. BARTS® moedigt jongens en meisjes aan om hun persoonlijkheid te laten zien door wat ze dragen en hoe ze het dragen.


De collectie omvat veel frisse nieuwe stijlen, gedurfde kleuren en prints die kinderen willen, met de kwaliteit die ouders verwachten. Perfect om lekker buiten te spelen terwijl je warm blijft!
Key trends voor meisjes zijn gebreide mutsen met kabelpatroon, meisjesachtige petten & hoedjes en items met glitter garen voor een trendy look. Terwijl warme aardetinten zoals roze, ginger en terra staan voor comfort en gezelligheid, geven frisse knalkleuren zoals paars een meisjesoutfit een moderne twist.


Voor jongens bevat de collectie items die zowel stoer als functioneel zijn. Denk aan comfortabele basics, kleurige breisels en op fantasie geïnspireerde mutsen en handschoenen. De belangrijkste kleuren zijn de tinten groen en blauw zoals marine en donker celadon, gemengd met retro kleuren zoals felblauw en limoen.


Zoals elk jaar heeft BARTS ook voor baby’s een breed scala aan warme en zachte mutsen, sjaals en wanten ontworpen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - La Plage d'Avalon
BARTS - Monochromatic
BARTS - Into the Wild
BARTS X Icy Sky

LINKS