BARTS fashionable hats, caps & urban beanies AW20
terug naar pressroom

BARTS fashionable hats, caps & urban beanies AW20

Timeless classics

BARTS is hét accessoire merk voor vrouwen, mannen en kids voor elk seizoen. De BARTS herfst-/winter collectie 2020 bestaat wederom uit talloze hoeden, caps en beanies, die het hele jaar door kunnen worden gedragen. Deze fashionable items houden je warm in de winter en koel tijdens de zomerdagen.

 

Caps & Hats
De BARTS caps & hats kunnen gestyled worden met verschillende type outfits. Van casual tot informele kleding, de items zijn een charmante toevoeging aan iedere outfit. Maak een keuze uit verschillende materialen, kleuren en prints en maak je look compleet. 

 

Urban Beanies
De beanie is een comfortabele, zachte en flexibele muts. Hoewel dit type muts meestal als functioneel item wordt gedragen, is het accessoire heel veelzijdig en kan het je outfit een stijlvolle touch geven. De urban beanies van BARTS zijn perfect voor het herfst- en winterseizoen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS x Ethnic Geometric
BARTS x Snow fever
BARTS - Spring/Summer 2021 collectie
BARTS - Tipping glove helpt bezorgers aan fooi

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA BARTS

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.