BARTS - Fall/Winter 2022 collectieBARTS - Fall/Winter 2022 collectie
terug naar pressroom

BARTS - Fall/Winter 2022 collectie

BARTS lanceert een nieuwe accessoire collectie voor winter ‘22/’23 in opvallende kleuren en nieuwe texturen die ons in stijl de koudere dagen helpen trotseren. Welkom bij een mooi nieuw winterseizoen van BARTS.


Functioneel & Fashionable
BARTS heeft praktische & comfortabele stoffen en breisels gemixt met moderne elementen. Daarnaast zijn bedrukte teddy stoffen en accessoires met gewatteerde details toegevoegd aan het assortiment. Nieuwe, waterafstotende bucket hats brengen fashion & function bij elkaar en zorgen ervoor dat iedereen in stijl de herfst in kan gaan. Zachte pasteltinten geven een natuurlijke frisheid aan de collectie, terwijl contrasterende kleuren zoals oranje en legergroen een outdoor gevoel oproepen. Voor het voorjaarsseizoen heeft BARTS de beste elementen van een stedelijke look gecombineerd met een eigentijdse outdoor stijl. Key items zijn tie-dye beanies en geruite bucket hats. Ook zien we colour block patronen terug in meerdere stijlen. 


Draagbaar Optimisme
De nieuwe BARTS collectie ademt creativiteit en vreugde door de zachte breisels, kleurrijke tie-dye items en colour block patronen. Kleurencombinaties zoals helderblauw, marineblauw en donkergroen maken een authentiek stijl statement.


Traditionele ambachten & gerecycled denim 
Geïnspireerd door de natuur en eeuwenoude breitechnieken is het BARTS gelukt om volledig nieuwe elementen aan de collectie toe te voegen. Fair-isle breitechnieken en traditionele handbreitechnieken zijn gebruikt om een reeks nieuwe accessoires te creëren. Trending in deze collectie zijn items gemaakt van recycled denim garen. Recycled denim is ongelooflijk sterk en toch soepel van structuur. Vintage stoffen krijgen op die manier een nieuw leven bij BARTS!

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nina Charbon
n.charbon@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.