BARTS Fall/Winter 20-21 collectie
terug naar pressroom

BARTS Fall/Winter 20-21 collectie

Bij BARTS geloven ze dat het leven gaat om verbinding maken en bijzondere momenten met elkaar delen. Samen op avontuur gaan, genieten van een mooie reis en vooral plezier maken. Met deze gedachte lanceert BARTS een nieuwe collectie women, men en kids accessoires voor de winter 20/21. De collectie is opgebouwd uit verschillende thema’s. Verwacht een mix van prachtige nieuwe ontwerpen, trends, kleuren en tijdloze klassiekers. Ook heeft BARTS het gebruik van recyclede materialen in de collectie uitgebreid waardoor haar duurzame verantwoordelijkheid verder groeit. Ontdek het geweldige nieuwe winterseizoen van BARTS!


Fresh Soft
De ontwerpen uit de damescollectie zijn geïnspireerd door zachte garens en nieuwe verrassende silhouetten. Geniet van grove breisels, imitatiebont met dierenprint en frisse pastelkleuren gemixt met heldere tinten. Maar ook fluffy vissershoedjes, mutsen met een opgerolde rand en trendy rugzakken. Voor mannen zien we dit seizoen veel sjaals met gekleurde ruiten, mutsen met authentiek Fair Isle patroon en speelt de kleur geel een belangrijke rol.

 

 

Elevated Legacy
Trendy pied-de-poule gecombineerd met ruiten en grote poms. De collectie voor dames is stijlvol en vrouwelijk met retro invloeden uit de jaren 90 zoals nostalgische vissershoedjes en elegante hoeden. Verschillende warme roodtinten maken hun comeback dit seizoen. Voor mannen hebben de accessoires een sportieve uitstraling door het gebruik van strepen, ruiten en colour blocking. In dit thema staan melange breisels, een nieuwe gebreide balaclava en herfstachtige kleuren zoals oranje centraal. 

 

 

 

Kids
De nieuwste kids collectie bestaat uit drie thema’s: Adventures Wildland, Fresh ’n Playful en New Lagacy. Een feest van prachtige kleuren en prints, grappige details en warme klassiekers zoals je gewend bent van BARTS. De kids collectie is perfect om te mixen en matchen.

 

 

 

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar vanaf 15 september 2020.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS x Urban cool
BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
BARTS x Western
BARTS x Natural Habitat

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.