BARTS - Earth NeutralBARTS - Earth Neutral
terug naar pressroom

BARTS - Earth Neutral

Earth Neutral

Pastel gecombineerd met neutrale tinten
 

Het ecosysteem van de aarde is bijzonder, mysterieus en heeft oneindige details. De wintercollectie van BARTS toont de schoonheid van de natuur, opnieuw gecreëerd met hoogwaardige materialen en zachte aardse kleuren. Voel je deze winter omgeven door warmte met BARTS nieuwe cocooning sokken en pantoffels van imitatiebont. Iconische wollen buckethats en zachte ribbreisels weerspiegelen een stijlvolle winterse look.

 

Buiten zijn is de perfecte gelegenheid om alles wat je tegenhoudt los te laten en volledig aanwezig te zijn in dit moment. Geïnspireerd door de neutrale tinten uit de natuur, zoals zacht bruin en taupe, bestaat de collectie uit gedurfde vormen en zachte materialen. Dit vertaalt zich in gemêleerde beanies, zachte wollen breisels en rib items. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Folkloric
BARTS - Soft Utility

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.