BARTS - Canyon CamouflageBARTS - Canyon Camouflage
terug naar pressroom

BARTS - Canyon Camouflage

Geïnspireerd door één van de meest unieke natuurwonderen ter wereld creëerde BARTS de Canyon Camouflage capsule. Iconische landschappen die bekend staan om adembenemende uitzichten, patronen en warme kleuren vormen de basis van de nieuwe items.    

 

De belangrijkste kleur van een canyon is rood, met in iedere laag een andere kenmerkende tint. Deze aardetinten vormen het kleurenpallet voor deze SS22 items en zijn verwerkt in elegante badpakken en bikini’s. De prints zijn gebaseerd op woestijnbloemen, dieren die opgaan in hun omgeving, en colourblocking designs. Grote strandtassen en sieraden met schelpjes maken de look af.

 

Met of zonder reis naar waanzinnige landschappen, de Canyon Camouflage items van BARTS brengen ons gegarandeerd in natuurlijke en zomerse sferen.

 

Voor de hele SS22 collectie klik hier.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.