BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie
terug naar pressroom

BARTS - Autumn/Winter 2021 collectie

BARTS lanceert een nieuwe collectie accessoires voor FW ‘21/’22 in een breed scala aan prachtige nieuwe stijlen en kleuren, tijdloze klassiekers, zachte en duurzame materialen en traditionele ambachten. Deze collectie is geïnspireerd door de term “mottainai” - een Japanse term die mensen aanmoedigt om te consuminderen en te recyclen door onze bronnen en grondstoffen met respect en dankbaarheid te gebruiken.

 

Met een ecologische toekomst en een duurzame nieuwe wereld in gedachten, blijft BARTS zijn sustainability-programma uitbreiden door gerecyclede en duurzame items toe te voegen aan de collectie van dit seizoen. Het respecteren van moeder natuur wordt vertaald door gerecyclede garens en geweven sjaals in een reeks prachtige diepe en rijke kleuren.

 

BARTS slaagt erin om een mix van innovatieve nieuwe stijlen met tijdloze klassiekers te ontwerpen en maakt daarmee een sterk statement dit seizoen. Het wordt een hele mooie winter!

 

BARTS KIDS

Een nieuwe collectie geïnspireerd op avonturen buiten: de wereld ontdekken op een ongedwongen en leuke manier. BARTS moedigt jongens en meisjes aan om hun persoonlijkheid te laten zien door wat ze dragen en hoe ze het dragen.


De collectie omvat veel frisse nieuwe stijlen, gedurfde kleuren en prints die kinderen willen, met de kwaliteit die ouders verwachten. Perfect om lekker buiten te spelen terwijl je warm blijft!
Key trends voor meisjes zijn gebreide mutsen met kabelpatroon, meisjesachtige petten & hoedjes en items met glitter garen voor een trendy look. Voor jongens bevat de collectie items die zowel stoer als functioneel zijn. 


Zoals elk jaar heeft BARTS ook voor baby’s een breed scala aan warme en zachte mutsen, sjaals en wanten ontworpen.

 

De BARTS AW21 collectie is online beschikbaar vanaf 15 september.
Voor uitleen en meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

BARTS - Spring/Summer 2023
BARTS - Optimism
BARTS - Earth Neutral
BARTS - Folkloric

LINKS

SOCIAL MEDIA Barts

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand-genaaide zwembroeken verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielp met het verkopen, wikkelde een stuk stof rond haar hoofd om zich tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana ergens konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoeden en mutsen. Slechts een paar jaar later werd het merk BARTS geboren. Drie decennia later is BARTS hét accessoires-merk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd.