Another-Label - Spring/Summer 2023Another-Label - Spring/Summer 2023Another-Label - Spring/Summer 2023
terug naar pressroom

Another-Label - Spring/Summer 2023

I like dull colours by day, because I find that the light of Paris is ill-suited to bright colors, but at night I want women to be like birds of paradise - Yves Saint Laurent, 1977

 

Another-Label presenteert de Spring/Summer’23 collectie. Geïnspireerd op Yves Saint Laurent. Als ode aan zijn leven is er in toonaangevende musea in Parijs een expositie aan zijn leven toegewijd. Zijn kunst diende dit seizoen als inspiratiebron voor de kleuren uit de collectie. De prachtige nieuwe campagne werd dit jaar dan ook gefotografeerd in Parijs, op alle favoriete plekken van team Another-Label. 

 

SS23 bestaat dit jaar uit een combinatie van elegante items in een mooi zomers kleurenpalet. Ontdek broeken, tops, blazers en jumpsuits in verschillende pasvormen. Het creëren van toffe matching sets zit in het DNA van Another-Label en zijn binnen deze collectie opnieuw te vinden. Ga voor een co-ord outfit in een opvallende kleur, zoals harvest pumpkin of fern green of bereid je voor op de lentedagen met een clean beige look. 

 

De ambitie van Another-Label is om het percentage bewuste materialen te verhogen in elke nieuwe collectie. De Spring/Summer 2023 collectie bevat hierom opnieuw een reeks aan bewuste kwaliteiten.

 

De collectie bestaat uit twee drops en is verkrijgbaar via www.another-label.com

 

Drop 1 is beschikbaar vanaf begin februari
Drop 2 is beschikbaar vanaf half maart

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23

LINKS

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.