Another-Label - Pre-Spring'23 Another-Label - Pre-Spring'23
terug naar pressroom

Another-Label - Pre-Spring'23

De nieuwste Pre-Spring’23 collectie van Another-Label geeft het eerste vleugje lente. De knallende, frisse items fleuren de garderobe en ons humeur direct op. De collectie is vrolijk en dromerig, en doet ons verlangen naar de zonnige lentedagen die in het verschiet liggen.

 

De Pre-Spring collectie bevat de perfecte ‘tussenseizoen’ stijlen, zoals gemakkelijke tops, elegante jurken en mooie bijpassende pakken. De verschillende items zijn eenvoudig met elkaar te combineren of in verschillende laagjes te dragen. Het kleurenpalet van de collectie kent felle kleuren, zoals helderrood en grasgroen, maar ook neutrale tinten als beige, zwart en grijs spelen een rol.

 

Maak je klaar voor de lente met de nieuwste Pre-Spring'23 collectie van Another-Label. 

 

De collectie is verkrijgbaar via www.another-label.com

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.