Another-Label - Pre Fall'23Another-Label - Pre Fall'23
terug naar pressroom

Another-Label - Pre Fall'23

Voor Pre-Fall '23 balanceren we tussen de zomer en herfst. Deze periode doet ons denken aan helder water en bruin gekleurde stranden. Het moment waarbij we overgaan van stralende zomerdagen naar de eerste koudere avonden is aangebroken. 


Another-Label presenteert een nieuwe collectie met mooie tijdloze basics en eyecatching pieces. De collectie bestaat uit een breed kleurenpalet, variërend van ecru, groen, helderblauw en een bruinrode herfstkleur.  Start het nieuwe seizoen met stijlvolle blouses en pantalons, wikkeljurken en de eerste knitwear pieces!


De Pre-Fall’23 collectie is vanaf half juli verkrijgbaar via:

www.another-label.com
www.omoda.nl 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - High Summer'23
Another-Label - Spring/Summer 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.