Another-Label lanceert interieur piece voor Fall/Winter 2022Another-Label lanceert interieur piece voor Fall/Winter 2022
terug naar pressroom

Another-Label lanceert interieur piece voor Fall/Winter 2022

Het Amsterdamse fashionmerk Another-Label is naast het creëren van collecties altijd opzoek naar mooie samenwerkingen waarin zij hun productgroepen kunnen verbreden en waarmee ze tevens de fashion collecties versterken.

 

Fall/Winter 2022

De nieuwste Fall/Winter 2022 collectie is geïnspireerd door de wereld van knisperend ijs en zachte sneeuwlandschappen. Dit resulteerde in een collectie die in het teken staat van teamspirit en saamhorigheid. De dameskleding is gemaakt van zachte materialen met sportieve details. Twee drops worden gelanceerd met beide een gevarieerd kleurenpallet. Kobaltblauw en felrood maar ook lichte en aardetinten spelen een rol.

 

Voor dit seizoen heeft Another-Label een kaarsencollectie uitgebracht handgemaakt door Studio Rose. Geïnspireerd door Sky Spaces van kunstenaar James Turrel, zijn er twee prachtige ronde kaarsen in de kleuren van de collectie; kobaltblauw en wit & bijpassende gegoten onderzetters gemaakt.

 

De kaarsen zijn vanaf 16 augustus verkrijgbaar via www.another-label.com

 

Prijzen:

Kaars €14,95
Onderzetter €9,95
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Another Label

over Another-Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.