Another-Label - Holiday'23
terug naar pressroom

Another-Label - Holiday'23

Een stijlvol seizoen: Another-Label onthult de magische Holliday'23 collectie. 

 

De elegante collectie biedt een combinatie van chique en comfy. De items variëren van mooie jurken en jumpsuits voor tijdens het diner, tot zachte casual truien en pantalons die geschikt zijn voor het komende seizoen. De collectie bestaat uit jassen met bloem patronen, geweven en jersey lurex stoffen in kobaltblauwe en rode tinten, rijke fluwelen items en prachtige gebreide stukken. De geografische prints zijn geïnspireerd op de architectuur van Luis Barragán.

 

De Another-Label Holiday'23 collectie bevat alles wat nodig is voor stralende feestdagen. Trek dansschoenen aan en feest de hele nacht door! 

De Holiday'23 collectie is vanaf half oktober 2023 verkrijgbaar via: www.another-label.com

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23
Another-Label - Spring/Summer 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.