Another-Label - Holiday'22 collectionAnother-Label - Holiday'22 collection
terug naar pressroom

Another-Label - Holiday'22 collection

Schitter komende decembermaand in de Holiday’22 collectie van Another-Label. Ontdek de prachtige stijlen om in te stralen tijdens de feestdagen.

 

De Holiday collectie bestaat uit een combinatie van elegante jurken met glinsterende details en stylish truien en sweaters. Voor alle feestelijke diners biedt Another-Label de perfecte suits in chique stretchstoffen. De items hebben prachtige opvallende kleuren, zoals fel groen, blauw en lavendel, maar ook de klassiek zwarte stukken ontbreken dit jaar niet. 


Geniet van alle bijzondere momenten samen met Another-Label.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23
Another-Label - Spring/Summer 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.