Another-Label - High Summer'23Another-Label - High Summer'23
terug naar pressroom

Another-Label - High Summer'23

Dit jaar zorgt Another-Label voor een krachtige en kleurrijke garderobe tijdens de zomermaanden. 


De High Summer’23 collectie is geïnspireerd op de Franse Côte d'Azur. Het prachtige natuurgebied genaamd Camargue, dat bekend staat om zijn roze wateren. Van Gogh was één van de vele kunstenaars die werd betoverd door het schitterende zuidelijke licht en maakte zijn beroemde zonnebloem schilderij in Arles. In de kleine Franse dorpjes aan de kust vindt je gezellige zomerse vintage marktjes en de meest romantische hotels. 


Dit alles komt terug in de collectie. Ontdek tops, shorts en jurken in roze, warm geel en een fleurige zonnebloemprint. Naast de opvallende kleuren, zijn de items in neutrale en aarde tinten ook perfect voor een warme dag aan het strand, op een festival of tijdens een stroll door de stad.


Another-Label heeft de ambitie om het aantal bewuste materialen te verhogen bij iedere collectie die zij ontwikkelen. Voor High Summer’23 introduceren zij een reeks aan duurzame kwaliteiten, zoals: Lyocell, Lenzing viscose, recycled polyester en organic cotton. 

 

De collectie is half april verkrijgbaar via www.another-label.com

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Pre Spring '24
Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.