Another-Label - Fall/Winter 2022 Another-Label - Fall/Winter 2022
terug naar pressroom

Another-Label - Fall/Winter 2022

Met trots verwelkomt SimplyPR het fashionmerk Another-Label binnen het portfolio.

 

Het Amsterdamse fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Another-Label omarmt haar Nederlandse oorsprong, met een vleugje Parijse charmes en New Yorkse allures. 

 

Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter. Het leren kennen van mensen en hen inspireren en versterken in hun stijl staat centraal. Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt worden mensen aangemoedigd een onderscheidende keuze te maken op het gebied van mode. 

 

De collecties staan bekend om een mix van doorlopende trends en jaarlijks terugkerende klassiekers. Daarnaast worden er in iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkeld die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s. 

 

Fall/Winter 2022

Voor de nieuwste Fall/Winter 2022 collectie liet Another-Label zich inspireren door de wereld van knisperend ijs en zachte sneeuwlandschappen. Dit resulteerde in een collectie die in het teken staat van teamspirit en saamhorigheid. Another-Label is zich bewust van de wereld om ons heen en streeft ernaar het percentage duurzame materialen in iedere collectie te verhogen.

 

De Fall/Winter 2022 collectie bestaat uit dameskleding gemaakt van zachte materialen met sportieve details. Twee drops worden gelanceerd met beide een gevarieerd kleurenpallet. Kobaltblauw en felrood maar ook lichte en aardetinten spelen een rol in de collectie.

 

De knits en gewatteerde jassen zijn te combineren met toffe boots en fluffy accessoires. Ga voorbereid het herfst/winteseizoen in samen met Another Label.

 

De first drop van de Fall/Winter collectie 2022 is vanaf augustus 2022 verkrijgbaar in de webshops & winkels. Drop two is beschikbaar vanaf september 2022.  Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Another-Label - Holiday'23
Another-Label - Fall/Winter'23
Another-Label - Pre Fall'23
Another-Label - High Summer'23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Another Label

Another-Label werd in 2015 in Amsterdam opgericht. Het fashion label richt zich op mensen met een oog voor detail, die eenvoudige maar stijlvolle klassiekers op het juiste moment weten te dragen. Bij Another-Label gaat het niet alleen om mode, maar ook om karakter, het leren kennen van mensen en hen te inspireren en versterken in hun stijl. 

Met de nieuwsgierige energie die het merk met zich meedraagt met een vleugje van Parijse charmes en een scheutje van New Yorkse allure willen zij mensen aanmoedigen om een onderscheidende en duurzame keuze te maken op het gebied van fashion. 

De collecties staan bekend om de mix van doorlopende trends en revitaliserende klassiekers. Daarnaast worden er iedere collectie kenmerkende signature looks ontwikkelt die geïnspireerd zijn op de seizoenthema’s.