terug naar pressroom

Sport Collection 2016

American Vintage ​lanceert ​met ​​de ​nieuwe ​Sports ​c​ollectie een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het​ Franse merk. Na een decennium te hebben gewijd aan Urban Elegance, is het​ voor het merk een natuurlijke overgang om de American Vintage vrouw mee te nemen ​in haar gloednieuwe Sports Universe. Sportbeha’s, leggings, waterdichte jackets, shorts, tanktops en T-shirts staan centraal in de creati​v​e synerg​y​ van het merk.
 
Op zoek naar een evenwicht tussen subtiel en gedurfd, brengt de collectie moderne en vrouwelijke aesthetics samen, waar urban, casual en technische items tot leven komen. Elegante kleuren als elektrisch blauw en oranje geven energie aan de ​t​raining ​g​ear.  Maar in de collectie zitten ook meer ​verfijnde items, transparante stoffen en materialen met textuur. 
 
Als het symbool van een tijdloze en ​casual mode, neemt American Vintage je mee in een sportwereld van nieuwe kracht en grotere strijdlust, maar wel met een zachte, vloeiende en ​stijlvolle lijn. ​C​ontrasten ​blijven het merk intrigeren en inspireren en​ benadrukt haar karaktereigenschappen​.​ 
 
De muse van American Vintage: een gezonde, frisse en zelfverzekerde vrouw.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
customer@inforitus.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Denim
American Vintage - White T-shirt
Spring/Summer 2021
American Vintage - Every Shade of White

LINKS

SOCIAL MEDIA American Vintage

Over American Vintage

 

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vernoemen, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.