Ode aan het... WITTE T-SHIRTOde aan het... WITTE T-SHIRTOde aan het... WITTE T-SHIRT
terug naar pressroom

Ode aan het... WITTE T-SHIRT

Het witte T-shirt is kenmerkend voor de tijdloze uniseks-stijl. Het pronkstuk van de hedendaagse look en leidde tot de totstandkoming van American Vintage in 2005.
 
In katoen of linnen, gemaakt van een luchtige of juist dikkere stof, een gedragen of nieuw effect, korte of lange mouwen en met een ronde hals of een V-hals. Het legendarische witte T-shirt van American Vintage is een must-have item. De vaste lijnen en cuts vormen een bekend silhouet dat jaar na jaar meegaat. 

 

Deze musthaves zijn eerder aan bod gekomen in de Spring Summer ’19 campagne en zijn ook nu het middelpunt voor de Fall Winter ’19 collectie. Het witte American Vintage T-shirt is een onmisbare basic in jouw kledingkast!

 

Combineer dit iconische witte T-shirt met een denim, dat je persoonlijkheid accentueert terwijl je ook trouw blijft aan eenvoud. Door deze look te combineren met opvallende en meer levendige kleuren, benadruk je jouw persoonlijke stijl.

 

De American Vintage Pre-Fall '19 collectie is verkrijgbaar in de American Vintage stores en online (https://nl.americanvintage-store.com/nl/).

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white
American Vintage x Hyères Festival: András Ladocsi

LINKS

Website

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.