Autumn/Winter 2016 - Women CollectionAutumn/Winter 2016 - Women CollectionAutumn/Winter 2016 - Women CollectionAutumn/Winter 2016 - Women CollectionAutumn/Winter 2016 - Women Collection
terug naar pressroom

Autumn/Winter 2016 - Women Collection

Dit najaar trekt de American Vintage vrouw buiten de gebaande paden. Ze is verliefd op de buitenlucht en gaat op avontuur. Het hart van de bergen trekt haar en ze springt graag in de ontembare natuur. Een echte ‘back to basic’.
Het Fall/Winter seizoen biedt een collectie met een ‘ruwe’ spirit. De silhouetten zijn duidelijk en hebben allure; ze stralen nieuwe energie uit. Sport en natuur, twee essentiële waarden voor American Vintage, zijn meer dan ooit aanwezig in deze vrouwelijke collectie.  Technische aspecten zijn verduisterd en mengen zich in retro items met zachte accenten.
 
Voor ultiem comfort tijdens het koude seizoen zijn er de zachte wollen truien. 
 
De natuur mengt zich dit seizoen met urban streetstyle; een gewatteerde parka met een vrouwelijke en modieuze snit, broeken in wijde modellen, lange jassen, trenchcoats en gewatteerde korte jasjes. Het kleurenpallet bevat verschillende warme tinten uit de natuur, zoals bordeaux rood, okergeel, goudblond en niet te vergeten de musthave: militair groen.
 
Geïnspireerde, gevarieerde maar ook gecontroleerde trends, laten de American Vintage vrouw vrij om haar persoonlijke stijl uit te drukken.

Dit najaar trekt de American Vintage vrouw erop uit. Verliefd op de natuur en de buitenlucht, gaat ze op avontuur in de bergen. ‘Back to basic’. De silhouetten dit seizoen stralen dan ook energie uit. Sport en natuur, twee essentiële waarden voor American Vintage, zijn meer dan ooit aanwezig in deze vrouwelijke collectie. 

 

De natuur mengt zich dit seizoen met urban streetstyle; een gewatteerde parka met een vrouwelijke en modieuze snit, broeken in wijde modellen, lange jassen, trenchcoats en gewatteerde korte jasjes. Voor ultiem comfort tijdens het koude seizoen zijn er zachte wollen truien. Het kleurenpallet bevat verschillende warme tinten uit de natuur, zoals bordeaux rood, okergeel, goudblond en niet te vergeten de musthave: militair groen.

 

American Vintage speelt met inspirerende en gevarieerde trends zodat iedereen een persoonlijke stijl kan ontwikkelen.

 
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Partywear
American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage

Over American Vintage

 

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.