Autumn/Winter 2016 Men CollectionAutumn/Winter 2016 Men CollectionAutumn/Winter 2016 Men CollectionAutumn/Winter 2016 Men CollectionAutumn/Winter 2016 Men Collection
terug naar pressroom

Autumn/Winter 2016 Men Collection

Deze winter beweegt American Vintage zich buiten de routine. Op zoek naar uitgestrekte natuur-gebieden en de frisse buitenlucht, trekt het merk dit najaar de bergen in, als een ware terugkeer naar de pure essentials.
 
De belangrijkste waarden voor American Vintage, sport en natuur, zijn meer dan ooit aanwezig in deze collectie. Retro items worden gecombineerd met zachte accenten. De materialen zijn warm en comfortabel voor de koude dagen dit najaar.
 
Het kleurenpalet doet denken aan de natuur: warme en herfstige tinten. Bordeaux rood, okergeel, militair groen en grijs komen veel naar voren. Het merk weet comfort en elegantie altijd te matchen met moderniteit en authenticiteit.

Deze winter beweegt American Vintage zich buiten de routine. Op zoek naar uitgestrekte natuurgebieden en de frisse buitenlucht, trekt het merk dit najaar de bergen in, een ware terugkeer naar de pure essentials.

 
De belangrijkste waarden voor American Vintage, sport en natuur, zijn meer dan ooit aanwezig in deze collectie. Retro items worden gecombineerd met zachte accenten. De materialen zijn warm en comfortabel voor de koude dagen dit najaar.
 
Het kleurenpalet doet denken aan de natuur: warme en herfstige tinten. Bordeaux rood, okergeel, militair groen en grijs komen veel naar voren. American Vintage weet comfort en elegantie altijd te matchen met moderniteit en authenticiteit.
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine Hardick
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white
American Vintage x Hyères Festival: András Ladocsi

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage

Over American Vintage

 

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.