American Vintage x Pantoufle à PépèreAmerican Vintage x Pantoufle à PépèreAmerican Vintage x Pantoufle à Pépère
terug naar pressroom

American Vintage x Pantoufle à Pépère

 Neem een oude Franse klassieker en maak het stylish, dit concept brengt American Vintage en La Pantoufle à Pépère samen en heeft een nieuwe wind over de traditionele Franse slip-on doen gaan.

 

Deze comfortabele classic heeft een moderne touch gekregen door het gebruik van elegante en meer gedurfde materialen en patronen waardoor het een musthave mode accessoire is. Het pied-de-poule patroon of het zachte leder maken dat de slippers met plezier zowel binnen als buiten gedragen kunnen worden. De traditionele allure van de slippers geven elegantie en comfort aan elke garderobe en zijn verkrijgbaar voor vrouwen en mannen. 

 

American Vintage ziet het als een uitdaging en is daardoor vastbesloten om meer samen te werken met nieuwe merken die passen bij hun eigen filosofie en wens naar authenticiteit. De 'Made in France' collectie is het resultaat van een samenwerking tussen merken uit Marseille en Lille. Daarnaast voegt het extra waarde toe aan het lijstje van Franse ambachtelijke producten en aan de rijkdom van hun culturele erfgoed.

 

De slippers zijn door middel van een ouderwetse cobbling methode gemaakt in Charente, Frankrijk. Met respect voor traditie in elke productiefase, van knippen tot het verpakken van de slippers.

 

Beschikbaar in een natuurlijke of carbon zool, van het beste Italiaans leder, in kleur of met print: deze winter capsule collectie heeft voor ieder wat wils.

 

Nu verkrijgbaar in een beperkt aantal winkels en online via www.americanvintage-store.com.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Sabine
s.hardick@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Partywear
American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage

Over American Vintage

 

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.