American Vintage - WIDLAND lineAmerican Vintage - WIDLAND line
terug naar pressroom

American Vintage - WIDLAND line

Soepel vallend met mooie, uiteenlopende kleuren: zo zou American Vintage de items van de WIDLAND lijn uit de SS23 collectie beschrijven. De zijdezachte, uit houtpulp verkregen stof kan direct op de huid gedragen worden. Een sensuele finish voor iedereen. 

 

Vrouwelijke silhouetten

 

De WIDLAND-lijn is geïnspireerd op traditionele lingerie, herontworpen als kleding voor overdag. Ga voor een sportieve look en mix met athletische items of bralettes. Nachthemden en setjes kunnen in laagjes of direct op de huid worden gedragen, zodat je vrij kunt bewegen en ademen. Met de BUKBAY items wordt mixen en matchen aangemoedigd. Je kiest zelf of je deze stukken afzonderlijk draagt of in een head-to-toe look. Hetzelfde geldt voor onze SHANING-lijn, waar diepe tinten en meer klassieke kleuren perfect samengaan.

 

De AMV man, annon 2023: Een soepele uitgesproken stijl

 

De zachte, soepel vallende stoffen van WIDLAND zijn nu ook terug te vinden in de herengarderobe. Waaronder setjes die geïnspireerd zijn op een pyjama: een hemd met korte mouwen en een pantalon met rechte pijpen. Te dragen als total look voor degenen die van casual houden, of los, met een wit T-shirt of een spijkerbroek. Genoeg om de traditionele kledingregels over boord te gooien en (eindelijk) te focussen op zelfvertrouwen en een uitgesproken stijl voor iedereen.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage lanceert FW23/24 campagne in Antwerpen
American Vintage lanceert eerste lifestyle collectie
American Vintage - KIDS part 2
American Vintage - Denim Guide

LINKS

Website