American Vintage - Summer is hereAmerican Vintage - Summer is hereAmerican Vintage - Summer is here
terug naar pressroom

American Vintage - Summer is here

Summer is here

Vier de zomer met de items van de spring/summer 2019 collectie van American Vintage.

 

Een monochrome reeks van natuurlijke kleuren vermengt zich tot warme zandtinten. Geïnspireerd  door de majestueuze tinten van aarde, zee en wind, het wit van de wolken, het parelachtige grijs van door golven gepolijste stenen en het indigoblauw van de ochtendhorizon. Beschikbaar in edele en natuurlijke materialen, zoals linnen en katoen. Alle items vertellen een verhaal over een dag op het strand. Een geheime baai waar je elk jaar met je vrienden terugkeert. Fruit dat je deelt, handenvol bloemen en planten die je verzamelt om te drogen en 's avonds meeneemt naar huis, stevig vastgebonden aan het rekje van je fiets.

 

Vintage prints

 

Dit zijn de bloemen die je terugvindt in de opvallende prints van dit seizoen. Een mengeling van warrige en gestructureerde patronen dat silhouetten aankleedt met een retro uitstraling. De patronen doen ons denken aan katoenen tafelkleden die opgevouwen in de kast van je vakantiehuisje liggen. De matrozenstrepen herinneren ons aan de parallelle lijnen van een strandhut of ligstoel. Naast de ligstoelen staan ijshoorntjes afgebeeld: twee speelse motieven gedrukt op ruwe katoenen T-shirts of baggy tees met een vintage effect.

 

Tijdloze klassiekers

 

Een culotte of lange rok geeft elke look een flair. Een wijde broek laat je benen mooi uitkomen en wappert mee met de wind. Je heupen zwaaien met elke comfortabele en luchtige stap, waardoor elke beweging volledig vrij voelt. Met hun minimalistische en sportieve invloeden, wekken de one-piece of two-piece badpakken een verlangen naar de open zee en zoute mist. Het badpak kan onder een jumpsuit en is zo perfect om los te gaan op een festival, waar je kunt dansen tot de zon opkomt. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white
American Vintage x Hyères Festival: András Ladocsi

LINKS

Website American Vintage

SOCIAL MEDIA American Vintage