American Vintage - Seasonal Prints  American Vintage - Seasonal Prints  American Vintage - Seasonal Prints  American Vintage - Seasonal Prints
terug naar pressroom

American Vintage - Seasonal Prints

American Vintage is meer dan het perfecte basic T-shirt. Kleurrijke prints maken het heerlijk om eindeloos te combineren deze winter. 


Van streepjes tot pointillé en bloemetjes, allemaal met een eigen look en sfeer. De signature oversized look van American Vintage en de mooie prints, zijn de basis voor een kleurrijke en hippe outfit met een twist.


Ga all the way in print door het leven, of hou het casual door de welbekende American Vintage basics te combineren met de statement pieces in print. Zo creëer je een unieke en comfy look.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Spring Summer '20 collection - Women
Spring Summer '20 collection - Men
American Vintage FW19 Knitwear
American Vintage FW19 Denim

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA American Vintage

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.