American Vintage onthult SS19 campagne
terug naar pressroom

American Vintage onthult SS19 campagne

Terug naar de roots

De hemel, de zon, Marseille

 

Vastgelegd met de camera van fotograaf Julia Champeau, wordt Marseille het toneel van de nieuwe American Vintage campagne. Ze vertelt het intieme verhaal van drie vrienden door hen te volgen in de straten van de oude, Franse stad.

 

Mode verandert continue, maar stijl is tijdloos. Julia creëert met haar foto’s momenten die opgaan in de tijd. Dagen aan het strand. Wanneer je niets doet, maar alles rond je voelt. Stilte. Gelach. De wind. De rotsige beekjes, die ook calanques genoemd worden. De gezichten van deze zomerse dag, Adèle, Angèle en Lemmie, belichamen deze vrije geest. Ze leven altijd in het moment. Voor het eerst zijn ze gekleed in enkel en alleen de items van La Maison AMV. Het nieuwe concept dat alle must have basics van American Vintage samenbrengt onder één expressieve naam, voor een tijdloze look. Met deze grote verandering in strategie, zet het merk haar essentials in de spotlights: het legendarische, witte T-shirt gaat samen met het ruwe denim en blote voeten in het zand. De meisjes lenen het jeansjasje van de jongen, waarbij het grove katoen in contrast staat met hun delicate, onbedekte benen. De jongen steelt hun levendige zomerkleuren voor zijn hemden en fleece shorts. Het trio viert de vernieuwing van American Vintage, de krachtige terugkeer naar hun roots, dat de trends overstijgt. Een merk dat ontworpen is om te blijven.

 

Foto: Julia Champeau (Artlist) – Modellen: Adèle Farine (Girl mgmt), Angele  Metzger (Nouvelle Ere),  Lemmie Van Den Berg (Success Models) – Film Director: Thomas Lachambre – Make up artiest:  Céline Martin (Artlist) – Haarstylist: Joseph Pujalte (Artlist) – Styliste: Alexandra Elbim (C’est la Vie) – Productie: HVH Marseille

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Knitwear season
American Vintage - Fall/Winter 21
American Vintage - All white
American Vintage x Hyères Festival: András Ladocsi

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA American Vintage