American Vintage -  KIDS part 2 American Vintage -  KIDS part 2
terug naar pressroom

American Vintage - KIDS part 2

PART 2

American Vintage breidt tijdens spring/summer 2023 de kids collectie uit met maar liefst 40 extra items. In totaal zijn er nu 156 unisex kledingstukken beschikbaar die perfect zijn voor het hele gezin: spontane, vrolijke, coole en comfortabele basics – just for cool kids


De familie breidt uit
Bij American Vintage vinden ze dat iedereen recht heeft op een coole garderobe en daarom willen zij het hele gezin kunnen kleden. Het DNA van het merk is voortaan terug te vinden in de kledingkast van alle gezinsleden, ongeacht leeftijd. De kinderkledinglijn, die in de herfst van 2022 werd geïntroduceerd, is deze lente en zomer weer verkrijgbaar voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar.
 
De AMV basics
De essentials en iconische items van de American Vintage garderobe, zijn gemaakt van materialen waar het merk van houdt: jersey, molton, knitwear en denim. De kleuren zijn natuurlijk met een aantal opvallende twists, waardoor ze bij elke smaak en stijl kunnen passen.

 

Nu kunnen kinderen zich net zo stijlvol kleden als volwassenen met de comfortabele T-shirts, sweaters en joggers die zijn ontworpen voor de kids. Ze kunnen hun eigen stijl ontwikkelen en zich vrij bewegen tijdens het spelen, rennen en leren. Ook denim heeft een plaatsje veroverd in de collectie met twee nieuwe wassingen en trendy items zoals tuinbroeken, jumpsuits, shirts en bucket hats.


Twee sferen, twee stijlen
Lekker loungen in comfortabele kleding, met second-skin essentials, joggers en pyjama’s of kleden in kleurrijke items met cartoonprints in 90's stijl om naar buiten in te gaan. Het kan allemaal!

 

“Dit seizoen wilden we het accent leggen op een stoer grafisch design met een nieuwe print waarop onze vertederende mascotte te zien is.”
— Pauline Savignet, designer dames- en kindermode bij American Vintage

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Spring-Summer 2024 Campagne
American Vintage - Iconic white T-shirts
American Vintage - Just for cool kids
Kerst met American Vintage

LINKS

Website

Geïnspireerd door de Verenigde Staten, richtte Michaël Azoulay, in 2005 American Vintage op. Hij was gefascineerd door de grote open ruimtes en de ontspannen sfeer die de stad creëert, en besloot de meest tijdloze basic, het T-shirt, in een nieuw jasje te steken en te upgraden. De thuisbasis van het merk is vanaf de start gevestigd in Marseille. De collecties groeiden seizoen na seizoen, met steeds meer gedetailleerde stukken. American Vintage biedt tegenwoordig mannen-, vrouwen- en kindercollecties, in kleuren en stoffen die het DNA van het merk vormen en steeds opnieuw zorgen voor enthousiasme.