American Vintage - Just for cool kids
terug naar pressroom

American Vintage - Just for cool kids

Ontdek de American Vintage Kids collectie. Dit seizoen is nog uitgebreider; van fijne basics en accessoires in opvallende tinten tot speelse co-ord sets. Ideaal om in te spelen, rennen en plezier te maken.

 

Met American Vintage hebben kinderen de mogelijkheid om een te gekke garderobe samen te stellen. Het merk is meer dan ooit toegewijd om het hele gezin erbij te betrekken en ontwerpt kleding voor alle leeftijden. De AMV kids lijn is nu beschikbaar voor kinderen van 3 tot 13 jaar. 

"American Vintage speelt al verschillende seizoenen met het idee om kleding voor kinderen te maken. Sinds herfst-winter 2022-2023 is het werkelijkheid geworden. Deze collecties zijn ontworpen om het DNA van het merk te weerspiegelen en zijn voorzien van karakteristieke materialen."
— Michael Azoulay, oprichter van American Vintage
 

De AMV kids collectie is verkrijgbaar in de winkels en via de website.

Voor uitleen of meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
f.lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage - Spring-Summer 2024 Campagne
American Vintage - Iconic white T-shirts
Kerst met American Vintage
American Vintage - knitwear '23

LINKS

Website

Geïnspireerd door de Verenigde Staten richt Michaël Azoulay in 2005 in Marseille het merk American Vintage op. Gemarkeerd door de weidse landschappen en de absoluut ontspannen sfeer die daarmee gepaard gaat, besluit hij het meest tijdloze basic item te updaten: het T-shirt. In de loop van de seizoenen breiden de collecties zich uit, waarbij ze worden opgebouwd rond items die steeds fijner uitgewerkt worden. American Vintage verkoopt tegenwoordig kleding voor hem, voor haar en voor kids, in kleuren en stoffen die het DNA van het merk vormen en een veelvoud aan emoties weten op te wekken.