American Vintage - Homewear collectieAmerican Vintage - Homewear collectie
terug naar pressroom

American Vintage - Homewear collectie

In 2017 lanceerde American Vintage een eerste Homewear collectie, een mix tussen ondergoed en homewear voor zowel dames als heren. Ook dit seizoen komt American Vintage met prachtige items die als een tweede huid kunnen worden gedragen. 

 

Alle items zijn uitgevoerd in de American Vintage look, waarin zachte knitwear wordt gecombineerd met katoenen lingerie, retro onderbroekjes en boxers.

American Vintage maakt de perfecte cosy winteravond thuis compleet, met homewear uitgevoerd in jersey en wol met katoenen voering, voor ultiem comfort en flexibiliteit en totale vrijheid van bewegen.

 

De American Vintage homewear collectie is verkrijgbaar in geselecteerde American Vintage stores en online. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Spring Summer '20 collection - Women
Spring Summer '20 collection - Men
American Vintage FW19 Knitwear
American Vintage FW19 Denim

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA American Vintage

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay (zie foto in bijlage) zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.