American Vintage - Fall/Winter 22American Vintage - Fall/Winter 22
terug naar pressroom

American Vintage - Fall/Winter 22

Een nieuw seizoen

Ieder seizoen nodigt American Vintage een fotograaf uit om in hun stijl te werken. In zijn of haar eigen stad, voor zijn of haar community. Zo is deze Fall/Winter 22/23 collectie gefotografeerd door de lens van de Duitse fotograaf Jonas Unger. De fotoshoot in Berlijn toont een moderne, internationale stad met een overvloed aan creativiteit en spontaniteit.

 

Streetcasting

Dit seizoen zullen twintig nieuwe gezichten American Vintage vertegenwoordigen. Ze zijn tussen de 6 maanden en 71 jaar oud, en allemaal op hun eigen manier uniek. Stijl is voortaan family business, met essentials voor mannen, vrouwen en kinderen. Een intieme benadering, met silhouetten die het daglicht volgen. 

 

De AMV stijl
De American Vintage garderobe bestaat uit herfstkleuren, van kaki tot licht beige, met volledig retro fluorescerende accenten en discrete prints.  Tijdens de koude wintertemperaturen kunnen de items over elkaar gedragen worden. Ga voor zachte katoenen stoffen, clean silhouetten en opvallende outfits. Stel een look samen op basis van behoeften, humeur en persoonlijkheid. American Vintage biedt een levendige stijl waarin iedereen zich kan uitdrukken. Elke ochtend opnieuw.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage lanceert FW23/24 campagne in Antwerpen
American Vintage lanceert eerste lifestyle collectie
American Vintage - KIDS part 2
American Vintage - Denim Guide

LINKS

website

SOCIAL MEDIA American Vintage

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.