American Vintage - Fall/Winter 22American Vintage - Fall/Winter 22
terug naar pressroom

American Vintage - Fall/Winter 22

Een nieuwe cyclus

Ieder seizoen nodigt American Vintage een fotograaf of een fotografe uit om in onze stijl te werken. In zijn of haar eigen  stad.  Voor  zijn  of  haar  community.  Dit  keer  is  de  Duitse  fotograaf  Jonas  Unger  aan  de  beurt  om  de  herfst-wintercollectie van 2022-2023 op de gevoelige plaat vast te leggen. De fotoshoot in Berlijn toont ons een moderne stad met een open blik op de wereld, waar creativiteit en spontaniteit alom aanwezig zijn.

 

Streetcasting

Twintig  nieuwe  gezichten  staan  dit  seizoen  model  om  het  DNA  van  American  Vintage  te  tonen.  In  de  leeftijd  van  6  maanden tot 71 jaar hebben ze allemaal iets bijzonders om te laten zien. Stijl is voortaan family business, met essentials voor hem, voor haar en voor de kids. Een intimistische benadering, met silhouetten die het daglicht volgen. 

 

De AMV stijl
De American Vintage garderobe hult zich in herfstkleuren, van kaki tot licht beige. Met hier en daar een toefje vintage fluo en onopvallende prints. De items worden over elkaar gedragen om de frisse wintertemperaturen het hoofd te bieden. De katoen omhult, de volumes geven vorm en de setjes accentueren. Dit alles aan de hand van je behoeften, je humeur en je persoonlijkheid. Een levendige stijl waarin iedereen zich kan uiten. Elke ochtend opnieuw. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplymarketing.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

American Vintage: Sirop
American Vintage: Picknick
American Vintage: Milky Shades
American Vintage: The essential white T-shirt

LINKS

website

SOCIAL MEDIA American Vintage

Al meer dan 10 jaar zet American Vintage de standaard met hun kleurrijke, verfijnde basics die onmisbaar zijn in iedere garderobe. Anders dan de naam doet vermoeden, specialiseert het Franse merk zich in het ontwerpen van kleding in casual stijlen geïnspireerd door het  wereldwijde straatbeeld. Op zoek naar een nieuw concept heeft oprichter Michael Azoulay zich laten inspireren door zijn vele reizen. In 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn van t-shirts. Een jaar later volgden t-shirts met een meer vrouwelijke snit, die een combinatie zijn van Amerikaanse look and feel met een Europese sensibiliteit. Zijdezachte materialen en frisse kleuren kenmerken het beeld dat vandaag de basis vormt voor de collecties van American Vintage.